DreamLogistics är en av nordens snabbast växande 3pl-aktörer. Med logistikanläggningar i Habo, Ängelholm och Borås ska de bli e-handlarnas självklara val när det kommer till logistikpartner. Denna resa får vi på e-motions hänga med på – som automationspartner.

“Vi köper inte bara en produkt utan för oss handlar det om ett partnerskap, där vi utvecklar lösningar och processer ihop. Vårt mål är att bli bäst på e-handelslogistik, och då är automation en väldigt viktig del”

Så sa Jonas Ahlgren, VD på DreamLogistics till Dagens Logistik om samarbetet tidigare under hösten.

Att komma in som underdogs i en bransch med så stora och väletablerade aktörer som logistikbranschen är så klart inte bara enkelt, säger e-motions VD Nils Brunke. Samarbetet med Dream är verkligen ett kvitto på att logistikbranschen, framförallt kopplat till e-handeln, är under förändring, och att vår teknik och kompetens går att räkna med, fortsätter han. Vi är ödmjuka inför uppgiften och ser fram emot att få utvecklas tillsammans med Jonas och gänget på DreamLogistics.

Samarbetet inleds med sex olika projekt och som det ser ut nu berör det flera av Dreams anläggningar. Det första projektet består av en sorteringslösning med plock-och-packstation. Målet med denna är att effektivisera ett befintligt krävande flöde. Leverans sker redan nu i veckan. 

Gilla e-motions.se på LinkedIn för att ta del av fler nyheter. Uppdateringar om samarbetet sker löpande.

0 Kommentarer

Lämna en kommentar

Want to join the discussion?
Dela med dig av dina synpunkter!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *