Snusbolaget Norden AB började i ett garage fullproppat med snus och kartonger. När affären tog fart flyttade de till ett större lager, och har vuxit kraftigt under de senaste tio åren. Nu går e-motions Europe AB in som leverantör och partner.

Att beställa snus på nätet blir ett självklart val för allt fler konsumenter. När Snusbolaget 2018 gick in i Norge, var det under namnet Snushjem. Under Q3 i år går automationsbolaget e-motions in som totalpartner i all automation för den norska logistiken. Med lösningar för momenten plock, pack, och sortering effektiviseras orderhanteringen, vilket bäddar för en fortsatt lönsam tillväxt internationellt. Automationen har flera inbyggda kontroller och integreras med övriga system. Det ger positiva effekter för Snusbolaget både i kvalitet och ökad kapacitet. Konsumenten får dessutom bättre service och snabbare leverans.

 

” Snusbolaget är en riktigt spännande e-handlare och en viktig partner för oss. Vår tillväxtresa är i full gång, och vi ser fram emot att utvecklas i takt med dem i Norden och även i andra delar av världen”.

– Nils Brunke, VD på e-motions Europe AB

Den norska anläggningen är det pilotprojekt som startar samarbetet mellan e-motions och Snusbolaget. Redan nu planeras liknande upplägg i fler logistikanläggningar och i fler länder.

”e-motions är den typ av partner vi behöver för att kunna fortsätta vår tillväxtresa, snabba lösningsfokuserade och med modern teknik. Vi ser fram emot produktionsstart av vårt nya lager i Oslo och vi tror att det bara är det första av många steg på en lång gemensam resa mot att bli global e-handelsaktöri framkant.”

– Jonas Kolehmainen, Chief Logistics Officer på Snusbolaget Norden AB

 


– Snusbolaget Norden AB
startade 2009. De har idag ca 140 anställda, de flesta i Sverige men också USA, Norge, Spanien m fl. 2020 hade de en omsättning på drygt 1,8 miljarder SEK. För mer information, besök snusbolaget.se eller www.hayppgroup.com

– e-motions Europe AB ställde 2018 om sin verksamhet från industriell automation till att vara 100% riktad mot e-handel. Ett entreprenörsdrivet logistikautomationsbolag med bas i Tenhult, strax utanför Jönköping. 2020 hade de en omsättning på drygt 40 miljoner. Läs mer på e-motions.se

 

För ytterligare information: e.motions Europe AB, Nils Brunke, VD, 073-501 11 920, nils.brunke@e-motions.se
Snusbolaget Norden AB, Jonas Kolehmainen,Chief Logistics Officer, 070-935 38 88, jonas.kolehmainen@hayppgroup.com

0 Kommentarer

Lämna en kommentar

Want to join the discussion?
Dela med dig av dina synpunkter!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *