Om oss

Vi är e-motions

e-motions är ett automationsbolag med bas i Tenhult, strax utanför Jönköping.  Med ett kompetent och tajt team utvecklar och erbjuder vi premiumautomation till den snabbväxande e-handeln.

När vi jobbar med kunder i e-handelsbranschen måste vi vara kreativa och snabbfotade. Med lång erfarenhet från klassisk industriautomation vet vi vad som gäller för ett lyckat projekt. Vi håller oss ständigt på tå när vi hjälper e-handelsföretag med en lyckad hantering av orders. Tillsammans skapar vi optimala flöden för e-handel och logistik.

  • Om oss – e-motions
  • Om oss | Vi levererar automation

Lediga jobb

Jobba hos oss

Joina vår automationsresa och skapa framtidens e-handelslogistik tillsammans med oss. Här kan du se våra lediga tjänster just nu.

Om oss på e-motions

Vi tar ansvar för hela din automationsresa

Vi försöker se oss som spindeln i nätet. Med egenutvecklade produkter som bas kopplar vi, med hjälp av vårt nätverk i branschen, ihop lösningar för att ta din verksamhet till en mer hållbar och lönsam nivå. Vi integrerar detta med dina befintliga system, så att allt flyter på som en enda enhet.

En typisk kund för oss letar ofta efter mer effektiva, mer lönsamma och smartare helhetslösningar för sin produktion. Genom att samla, hantera och presentera användbar data placerar vi oss i förarsätet och tar ansvar för hela automationsresan. Vi erbjuder inte bara våra egna produkter, utan även våra branschledande samarbetspartners kompetens och lösningar.

Vår resa

2014

JRL Industriteknik startas

Två anställda i starten. Vi fokuserade då på industriautomation och legotillverkning. Utökade ganska snart med licenssvetsning och fjärrvärmesvetsning vilket gjorde att vi kom åt fler branscher. 

2015

JRL Produktion startas

Företaget är ett dotterbolag till JRL Industriteknik. Där jobbade vi bland annat med produktionen till armaturerna som företaget Light by Sweden har idag. Gustav Stark var nyexaminerad inom konstruktion och började hos JRL. 

2018

Nils Brunke börjar

Vi behövde en säljare och Nils Brunke anställs. Vi skapade en projektgrupp för att analysera marknaden och insåg att automation tillsammans med e-handel skulle vara vårt stora fokus.

2019

100% på e-handel

Vi sålde ut svetsdelen och fokuserade 100% på e-handelsautomation. Nils blev VD, Gustav blev utvecklingschef och vi bytte namn till e-motions Europe AB. Vi sålde vår första e-handelsanläggning till TURA i Sverige. Vi blir Nordiskt tillväxtbolag för året 2019.

2020

e-motions går in i Norge

Vi gick in i Norge och sålde vår första anläggning till 360 Logistics. e-motions växte och växte med fler anställda.

2021

Packmaskin lanseras

Även detta år blev vi nordiskt tillväxtbolag. Vi växte med kunder som Haypp och Snusbolaget i Norge. Vi lanserar dessutom vår packmaskin.

2022

Gasellföretag

Vi blir ett Gasellföretag och tillväxtresan fortsätter med massor av fler kunder och medarbetare.

  • Om oss | e-motions
  • Om oss | Vi finns här för dig
Om oss | Vi levererar automation

Kontakta oss

Vi finns här för dig och vill gärna komma i kontakt med dig för att få höra mer om er e-handel och verksamhet.

Boka ett möte med oss, vi lyssnar på era behov och kommer med ett förslag på hur vi kan ta er logistik till nästa nivå.

Om oss | Logistik och automation

Jobba hos oss – se lediga tjänster just nu

Joina vår tillväxtresa

Läs mer

Vi finns här för Dig

Fyll i formuläret här nedan så hjälper vi dig vidare. Tack för att du kontaktar oss!