Service och support

Service & Support

Vi på e-motions jobbar för att din logistik och automation ska bli så seamless som möjligt. Kort och gott, ni ska kunna fokusera på det ni är bra på! På så sätt sparar ni både pengar och vinner i effektivitet. Det här lyckas vi genom en lokal närvaro, utbildningar för er personal samt en smidig supportkanal.

Service & reservdelar
Service och support från e-motions

Vi finns här för dig

När du köper automation ska du känna dig trygg med att vi finns här för dig med kvalitativ, smidig och snabb support. Vi erbjuder både service samt reservdelar i våra avtal. Här följer några av fördelarna med ett serviceavtal hos oss:

 • Planerad service
  Vi vet hur viktigt det är för er att anläggningen rullar och är igång. Därför finns vi här för dig när du behöver det. Allt för att din anläggning snabbt ska vara igång igen ifall olyckan är framme. 

 • Fast budgeterad servicekostnad
  När du köper din anläggning ingår ett serviceavtal. Detta går att anpassa utefter din verksamhet och era behov. Vi sätter ett fast pris för avtalet. En trygghet utan överraskningar.

 • Standardlösningar
  Vi bygger standardiserade moduler i våra anläggningar vilket gör det enkelt för oss att lokalisera eventuella fel.

 • Du sparar pengar
  Slipp långa och kostsamma stillestånd, våra tekniker kommer snabbt på plats. Genom fjärruppkoppling kan vi även felsöka din anläggning på distans. 

Välj mellan två olika paket
1

Löpande service

Behöver du löpande service av din anläggning så är ett paket likt detta att rekommendera.

Löpande service innebär att vi finns tillgängliga för dig när du behöver oss. Vi använder oss av en portal för ärendehantering vilket gör att du som kund enkelt och smidigt registrerar. Allt för snabbast möjliga hantering där du också kan följa dina supportärenden.

Välj mellan två olika paket
2

Tekniker On Site

Är du i behov av en tekniker som är på plats? Då är det här för dig

För dig som vill känna dig extra trygg och miniminera risken för produktionsstopp så finns vårt erbjudande servicetekniker on site.

Du bestämmer själv ett antal timmar som är reserverade för din anläggning varje månad. Teknikern jobbar förebyggande och utför samtliga underhåll på plats hos er. 

Kontakt

Vill du veta mer om ett eventuellt serviceupplägg för din anläggning? Vi finns här för att svara på alla dina frågor och funderingar. Boka in ett förutsättningslöst möte!

Service & Aftermarket Manager

Lina Johansson

Vi finns här för Dig

Fyll i formuläret här nedan så hjälper vi dig vidare. Tack för att du kontaktar oss!