Interroll och e-motions
Samarbetspartners

Interroll

Interroll | e-motions

Interroll förser systemintegratörer och OEMs (Original Equipment Manufacturers) med en bred portfölj av plattformsbaserade produkter och tjänster inom kategorierna:

  • Rullar (för conveyors),

  • Drivenheter (motorer för conveyors),

  • Conveyors & Sorters för pakethantering

  • Flöden för pallhantering

Interrolls produkter går att hitta i verksamheter inom post- och express, e-handelslogistik, flygplatser, matbutiker, bilindustrin och många andra tillverkande branscher.

Besök Interroll
25.000 paket/h

Så jobbar vi med Interroll

I alla våra rullbanor använder vi Interrolls högkvalitativa rullar och i alla våra bandtransportörer deras trummotorer. De levererar marknadens, enligt oss, bästa komponenter för materialhantering.

Under perioder då vi har mycket att göra kan vi, istället för att montera våra lösningar hos oss, få utrustningen så gott som färdig redan vid leverans. Detta gör att vi kan skala upp vår totala leveranskapacitet och ta oss an större och fler projekt samtidigt och ändå leverera till slutkund.

Rolling On Interroll

Under hösten 2020 blev vi en del av Interroll’s egna partnerverksamhet, Rolling On Interroll (ROI). Det innebär att vi får möjlighet att integrera och leverera hela Interrolls sortiment, inklusive deras Crossbelt Sorter och Stacker Crane. Det betyder att vi kan leverera sorteringsanläggningar för upp till 25.000 paket/h och de senaste lösningarna för pallhantering. Tillsammans med vår kompetens och IoT-funktionella mjukvara skapar detta nya höjder för intelligent materialhantering.

Läs mer om våra partners

Vill du veta mer om våra andra samarbetspartners och hur de bidrar till att stärka våra logistikautomationslösningar för e-handlare? Utforska vår partnersida.

Se fler samarbetspartners
  • Interroll och e-motions

    Interroll förser systemintegratörer och OEMs (Original Equipment Manufacturers) med en bred portfölj av plattformsbaserade produkter och tjänster inom kategorierna:

  • e-motions har valt Pappersgrossisten som sin leverantör för kontorsmaterial och förbrukningsvaror.

Vi finns här för Dig

Fyll i formuläret här nedan så hjälper vi dig vidare. Tack för att du kontaktar oss!