Bitlog wms
Integrationer

Bitlog

WMS Bitlog

Bitlog är en ledande leverantör av lagerhanteringssystem åt e-handlare. Deras WMS är molnbaserat och enkelt att implementera.

De erbjuder en modern, molnbaserad WMS-mjukvara för handlare, lager och tillverkningsföretag i dagens dynamiska och globala marknad. Med sin omfattande branscherfarenhet och expertis strävar de efter att hjälpa företag att göra lagerhantering till en strategisk pelare i deras verksamhet. De uppnår detta genom att optimera processer, förbättra intern rapportering, resursplanering och det dagliga arbetet på lagret.

Besök Bitlog

Bitlog startades i vår huvudstad 2006 och den första versionen av deras WMS släpptes under 2014.

Bitlogs WMS har automatiska uppgraderingar, vilket innebär att användarna alltid arbetar med den senaste versionen utan extra kostnad. Dessutom lanserar Bitlog ständigt nya funktioner som snabbt görs tillgängligt för användarna.

Bitlog WMS ger användarna full kontroll över plockninh, packning, orderstatus och lagersaldo, samtidigt som de arbetar snabbt och kostnadseffektivt. Systemet är lätt att använda och nya medarbetare kan bli självgående på bara några timmar.

Genom att använda Bitlogs WMS kan e-handlare framtidssäkra sin lagerhantering med en kraftfull och anpassningsbar plattform oavsett var de befinner sig geografiskt.

"Bitlogs mobilapp är fantastisk! Vi kan enkelt lägga till eller byta ut personal på lagret, och eftersom appen är så lätt att förstå och komma i gång med kan en ny person kan vara igång och helt självgående efter bara 1–2 timmar."

Magnus Olsson Logistikchef, Care of Carl
Lagerhanteringssystem

Lär dig mer om WMS och de olika fördelarna.

Läs mer om lagerhanteringssystem
Kontakt

Funderar du på ett WMS men inte vet vilket? Rådfråga oss så guidar vi dig i djungeln!

Key Account Manager

Jeff Ström

Vi finns här för Dig

Fyll i formuläret här nedan så hjälper vi dig vidare. Tack för att du kontaktar oss!