Lagerhanteringssystem
Publicerad:

Lagerhanteringssystem

Ett lagerhanteringssystem för e-handlare är en integrerad mjukvarulösning som effektiviserar och optimerar hanteringen av varulager. Genom att automatisera och strukturera olika aspekter av lagerhanteringen möjliggör detta system för e-handlare att hantera sina produkter på ett smidigt och effektivt sätt.

Benefits
7

Lagerhanteringssystemet ger e-handlare följande sju fördelar:

 1. Realtidsöversikt
  Genom att övervaka lagerstatus i realtid kan e-handlare enkelt se tillgängliga produkter och undvika över- eller underlager.

 2. Orderhantering
  Systemet hjälper till att automatisera orderprocessen, från mottagande till plockning och packning, vilket minskar risken för fel och förbättrar kundupplevelsen.

 3. Lagerspårning
  Produkter kan spåras genom hela lagrets väg, vilket underlättar hanteringen av returer, reklamationer och garantier.

 4. Effektiv plockning
  Lagerhanteringssystemet kan optimera plockningsrutiner genom att föreslå bästa rutt och minimera avståndet mellan produkterna.

 5. Säkerhet och noggrannhet
  Minskad risk för felaktig inventering eller produktförlust genom automatiserad registrering och kontroll av varje produkt.

 6. Integration med e-handelsplattform
  Systemet kan integreras med e-handelsplattformen, vilket möjliggör automatiserad uppdatering av produktinformation och lagerstatus.

 7. Analyser och rapporter
  Ett lagerhanteringssystem kan generera detaljerade rapporter och analyser för att hjälpa e-handlare fatta informerade beslut om lagret och inköp.

Partners

WMS - lagerhanteringssystem i världsklass

Vi samarbetar med partners som har de bästa lagerhanteringssystemen/WMS på marknaden. Det är när WMSet jobbar tillsammans med hårdvaran och automationen som de skapas magi.

Att hitta rätt WMS för just er verksamhet kan vara en djungel. Är du på jakt efter ett nytt WMS så finns vi här om du vill bolla just din verksamhet och dess behov. Vi kan ge dig rätt kontakt hos någon av våra partners.

 • Bitlog wms

  Bitlog är en ledande leverantör av lagerhanteringssystem åt e-handlare. Deras WMS är molnbaserat och enkelt att implementera.

 • Ongoing är ett snabbväxande mjukvaruföretag specialiserat på ett webbaserat lagerhanteringssystem (WMS) för logistikintensiva företag. De har en stark internationell närvaro med kunder i över 30 länder.

Kontakt

Funderar du på ett WMS men inte vet vilket? Rådfråga oss så guidar vi dig i djungeln!

Key Account Manager

Jeff Ström

Vi finns här för Dig

Fyll i formuläret här nedan så hjälper vi dig vidare. Tack för att du kontaktar oss!