Integrationer

Ongoing

Ongoing är ett snabbväxande mjukvaruföretag specialiserat på ett webbaserat lagerhanteringssystem (WMS) för logistikintensiva företag. De har en stark internationell närvaro med kunder i över 30 länder.

Ongoing WMS är enkel att implementera och lära sig med stora möjligheter till att anpassas till verksamhetens specifika behov. Det finns ett brett ekosystem av integrationer till e-handelssystem, affärssystem, transportsystem, automationsutrustning, m.fl.

Tjänsten är oberoende av hårdvara och kan implementeras med vilken automationshårdvara som helst tack vare moderna och standardiserade API:er.

Besök Ongoing

Vad innebär integrationen?

Att använda vår sorteringsanläggning tillsammans med Ongoing WMS innebär att din lagerhantering blir enklare och effektivare. Se hur norska 3PL företaget 360 logistics har effektiviserat sin lagerhantering med hjälp av systemkombinationen här.

Exempel på hur integrationen fungerar:

  • Ordern plockas och packas i Ongoing WMS och går sedan igenom DWS-systemet, där paketet skannas.

  • Ongoing WMS tar emot information om paketets mått från e-motions, som blir tillgängliga för transportör.

  • Ongoing WMS skickar över information om mottagaren till oss på e-motions som automatiskt sorterar paketet till rätt transportör

Så kommer du igång:

Vi på e-motions har utvecklat en integration till Ongoing WMS. Är du redan kund till oss och önskar använda Ongoing WMS, klicka här för att kontakta Ongoing.

Lagerhanteringssystem

Lär dig mer om WMS och de olika fördelarna.

Läs mer om lagerhanteringssystem
Kontakt

Funderar du på ett WMS men inte vet vilket? Rådfråga oss så guidar vi dig i djungeln!

Key Account Manager

Jeff Ström

Vi finns här för Dig

Fyll i formuläret här nedan så hjälper vi dig vidare. Tack för att du kontaktar oss!