360 Logistics
Referenser

360 Logistics

360 Logistics 3PL

360 Logistics grundades 2017 av Gustav Jebsen och idag är de hela 25 anställda. De har 5000 kvm lageryta och 15 000 Autostore-lådor. 360 Logistics är en teknologidriven tredjepartslogistikleverantör (3PL) i Norge som fokuserar på näthandels- och retailbranschen.

Företaget har specialiserat sig på att hjälpa näthandelsbolag och distributörer inom detaljhandeln att effektivisera sin logistik och leveranskedja. Deras lokaler är centralt placerade i Økern i Oslo och är utrustade med moderna teknologiska lösningar för att garantera en trygg, effektiv och säker logistiktjänst.

Besök 360 Logistics
Kundcase
360 Logistics Norge

Vår resa med 360 Logistics

e-motions var tidigare med att parallellt göra research även på den norska marknaden under företagets begynnelse och det var då man även kom i kontakt med 360 logistics. Och man kan säga att det var kärlek vid första ögonkastet.

Medgrundaren och delägaren, Gustav Jebsen, med bakgrund och kunskap inom IT, insåg snabbt värdet i DWS för att kunna fatta beslut och kvalitetssäkra processer genom data. En enormt stor tidstjuv idag som många missar, är customer support där man ofta få spendera timmar på varje case för att följa upp kring vad som skett med specifika försändelser.

Genom att samla på sig och kunna presentera datapunkter blir därmed en stor kostnadsreducering och ett prov på en professionalitet som annars lyser med sin frånvaro i branschen. 360 logistics förlitade sig så pass mycket på automationen att man 2019 investerade nästan hela sin årsomsättning. Det resulterade i en kraftigt ökad lönsamhet nästkommande år.

Vi har sedan dess tillsammans arbetat för att utveckla och utmana branschens synsätt och planerar just nu bolagets andra lagerflytt inom bara ett par års tid.

Automation i anläggning

Kontakt

Är du nyfiken att få en anläggning likt ovan och hur den kan se ut för er? Kontakta Jeff!

Key Account Manager

Jeff Ström

Kundcase

Se fler referenser

Lyssna inte på oss, lyssna på våra kunder. Vi har hjälpt flera e-handlare och 3PL:are med deras anläggningar.

Referenser
 • Maxgamings lager

  Gänget i Upplands Väsby, Maxgaming erbjuder ett stort utbud av produkter för alla typer av gamers. Allt från stationära och bärbara datorer till spelkonsoler, datorspel och tillbehör. Allt du behöver för en maximal gamingupplevelse. De erbjuder också ett stort sortiment av spel. På Maxgaming hittar du en online-butik, ett dedikerat kundservice-team och ett fysiskt showroom samt butik i Upplands Väsby.

 • DreamLogistics och e-motions

  Shelfless skapar logistikflöden och lösningar för e-handlare och distributörer, nationellt och globalt. En sann 3PL-aktör med andra ord. Och vilken resa de har gjort. De startade lite smått 2006 och 2008 gick startskottet på riktigt.

 • Almroths grundades 1930 i Norrköping och började som transport- och flyttfirma. Idag är de ett brett logistikföretag som idag är specialiserade inom spedition-, service-, lager- och transporttjänster. Något de blivit väldigt stora på de senaste åren är tredjepartslogistik för e-handlare.

 • Purefun Group är moderbolaget som äger en grupp av e-handlare som exempelvis Vuxen, BlushMe/WooMe, Kondomeriet, Doggie, Kalaslagret och DOG Revolution. De erbjuder allt inom fest, njutning och produkter för så väl människan som djuren.

 • Teknikproffset

  Teknikproffset tar dina teknikbehov till en nivå du inte visste fanns. De erbjuder hemelektronik och tillbehör i deras e-handel där de levererar till hela Norden.

 • Expresspack

  Expresspack Sweden AB är placerade i Borås och erbjuder tredjepartslogistik för de som önskar att outsourca sin lagerhantering. De jobbar idag med massor av e-handlare i flera olika branscher.

Vi finns här för Dig

Fyll i formuläret här nedan så hjälper vi dig vidare. Tack för att du kontaktar oss!