Teknikproffset
Referenser

Teknikproffset

Teknikproffset tar dina teknikbehov till en nivå du inte visste fanns. De erbjuder hemelektronik och tillbehör i deras e-handel där de levererar till hela Norden.

De grundades 2009 i Göteborg och har sedan dess växt till den välkända e-handel de är idag. Vi fick den stora äran att hjälpa dem med deras logistik. Läs mer om vår resa tillsammans.

Besök Teknikproffset
Kundcase
Teknikproffset | e-motions Europe

Vår resa med Teknikproffset

Teknikproffset hade, likt Jordklok, maximerat användandet av sitt befintliga lagersystem, och i kombinationen med att uppgradera till ett WMS överblickade man även automation för sin outbound (pack och sortering). Likt många andra e-handlare är Q4, och däribland en handfull veckor, av yppersta vikt då försäljningen slår till som kraftigast. Att kunna på den korta till möta upp kundernas krav på snabba leveranser kräver att man säkerställer arbetstempot i sin egen process. 

För att slippa förlita sig på vilket bemanningsföretag som hade lediga resurser, eller att se resultatet försvinna iväg med fakturan på att behöva öka bemanningen med hundratals procent, landade lösningen i en automatisk packlina med dubbla packmaskiner och tillhörande sortering. 
 
Att gå från en helt manuell process till att installera packmaskiner är ingenting man gör i en handvändning. Genom kontinuerligt förbättringsarbete kring hur man använder maskinen på bästa möjliga sätt, kan man uppnå nivåer där en maskin ersätter 3, 4- ibland även 5 manuella packare. 

 • Teknikproffset | e-motions Europe AB
 • Teknikproffset | e-motions Europe
 • Teknikproffset
 • Teknikproffset | automation från e-motions

Automation i anläggning

Kontakt

Vill du snacka mer om din logistik och e-handel? Tveka inte, ring eller maila Jeff redan idag.

Key Account Manager

Jeff Ström

Kundcase

Se fler referenser

Lyssna inte på oss, lyssna på våra kunder. Vi har hjälpt flera e-handlare och 3PL:are med deras anläggningar.

Referenser
 • Boxflow

  Boxflow är en svensk logistikleverantör som specialiserat sig på att hjälpa e-handlare att hantera sin logistik och bemanning. Företaget erbjuder en rad olika tjänster som inkluderar lagerhantering, plockning och packning av produkter, frakt och leverans, och även bemanningslösningar för att hjälpa e-handlare att hantera perioder av hög efterfrågan.

 • 360 Logistics

  360 Logistics grundades 2017 av Gustav Jebsen och idag är de hela 25 anställda. De har 5000 kvm lageryta och 15 000 Autostore-lådor. 360 Logistics är en teknologidriven tredjepartslogistikleverantör (3PL) i Norge som fokuserar på näthandels- och retailbranschen.

 • Lundeby är en familj som startade med olika affärsidéer så tidigt som 1934 med lantbruk, sågverk och andra verksamheter. Efter andra världskriget blev det en helt annan riktning och de riktade in sig på bokbinderi. Ett företag som sen växt oerhört.

 • Expresspack

  Expresspack Sweden AB är placerade i Borås och erbjuder tredjepartslogistik för de som önskar att outsourca sin lagerhantering. De jobbar idag med massor av e-handlare i flera olika branscher.

 • e-logistik erbjuder sina kunder fullservice inom tredjepartslogistik. De har allt ifrån lagerhållning till fraktoptimering och kundsupport för e-handlare. Du hittar e-logistik i Götene där de funnits sen 2006.

 • Almroths grundades 1930 i Norrköping och började som transport- och flyttfirma. Idag är de ett brett logistikföretag som idag är specialiserade inom spedition-, service-, lager- och transporttjänster. Något de blivit väldigt stora på de senaste åren är tredjepartslogistik för e-handlare.

Vi finns här för Dig

Fyll i formuläret här nedan så hjälper vi dig vidare. Tack för att du kontaktar oss!