Boxflow
Referenser

Boxflow

e-motions automation hos Boxflow

Boxflow är en svensk logistikleverantör som specialiserat sig på att hjälpa e-handlare att hantera sin logistik och bemanning. Företaget erbjuder en rad olika tjänster som inkluderar lagerhantering, plockning och packning av produkter, frakt och leverans, och även bemanningslösningar för att hjälpa e-handlare att hantera perioder av hög efterfrågan.

Boxflows mål är att hjälpa e-handlare att optimera sin logistik och leveranskedja genom att erbjuda effektiva och kostnadseffektiva lösningar. Genom att ta hand om lagerhantering, plockning och packning av produkter och frakt och leverans, kan e-handlare fokusera på att växa sin verksamhet och leverera högkvalitativa produkter och tjänster till sina kunder.

Besök Boxflow
Kundcase
Boxflow

Vår resa med Boxflow

Enda sedan tiden då Boxflow befann sig i sina gamla lokaler i Halmstad, kom vi först i kontakt med varandra för kalkyleringar av ett unikt kundcase.

Vi har sedan dess följts åt och först när den nya, pampiga fastigheten längs med E4:an, i höjd Klippans kommun, såg dagens ljus som lösningen först kunde materialiseras.

Man började ta marknadsandelar genom att attrahera över varumärkesägare från konkurrenter och gjorde slag i saken med att påbörja sin automationsresa genom en sorteringsanläggning från e-motions.

I sorteringsanläggningen idag används bland annat mjukvarufunktionen ”erronous weight” där varje kolli som passerar DWS kontrollvägs mot produkternas masterdata för att stämma av att innehållet är korrekt packat.

Utöver en modern, klimatsmart och hypermodern lagerfastighet har man även valt att satsa på sin personal genom en padelbana i lagret.

Något som vi på e-motions verkligen kan relatera till!

Läs mer här

Automation i anläggning

Kontakt

Är du nyfiken att få en anläggning likt ovan och hur den kan se ut för er? Kontakta Jeff!

Key Account Manager

Jeff Ström

Kundcase

Se fler referenser

Lyssna inte på oss, lyssna på våra kunder. Vi har hjälpt flera e-handlare och 3PL:are med deras anläggningar.

Referenser
 • Maxgamings lager

  Gänget i Upplands Väsby, Maxgaming erbjuder ett stort utbud av produkter för alla typer av gamers. Allt från stationära och bärbara datorer till spelkonsoler, datorspel och tillbehör. Allt du behöver för en maximal gamingupplevelse. De erbjuder också ett stort sortiment av spel. På Maxgaming hittar du en online-butik, ett dedikerat kundservice-team och ett fysiskt showroom samt butik i Upplands Väsby.

 • DreamLogistics och e-motions

  Shelfless skapar logistikflöden och lösningar för e-handlare och distributörer, nationellt och globalt. En sann 3PL-aktör med andra ord. Och vilken resa de har gjort. De startade lite smått 2006 och 2008 gick startskottet på riktigt.

 • Almroths grundades 1930 i Norrköping och började som transport- och flyttfirma. Idag är de ett brett logistikföretag som idag är specialiserade inom spedition-, service-, lager- och transporttjänster. Något de blivit väldigt stora på de senaste åren är tredjepartslogistik för e-handlare.

 • Purefun Group är moderbolaget som äger en grupp av e-handlare som exempelvis Vuxen, BlushMe/WooMe, Kondomeriet, Doggie, Kalaslagret och DOG Revolution. De erbjuder allt inom fest, njutning och produkter för så väl människan som djuren.

 • Teknikproffset

  Teknikproffset tar dina teknikbehov till en nivå du inte visste fanns. De erbjuder hemelektronik och tillbehör i deras e-handel där de levererar till hela Norden.

 • Expresspack

  Expresspack Sweden AB är placerade i Borås och erbjuder tredjepartslogistik för de som önskar att outsourca sin lagerhantering. De jobbar idag med massor av e-handlare i flera olika branscher.

Vi finns här för Dig

Fyll i formuläret här nedan så hjälper vi dig vidare. Tack för att du kontaktar oss!