DreamLogistics och e-motions
Referenser

Shelfless Borås

Shelfless Borås | e-motions

Shelfless skapar logistikflöden och lösningar för e-handlare och distributörer, nationellt och globalt. En sann 3PL-aktör med andra ord. Och vilken resa de har gjort. De startade lite smått 2006 och 2008 gick startskottet på riktigt.

Idag finns de i Borås, Ängelholm Stockholm och i Habo utanför Jönköping. Idag har Shelfless totalt över 60 000 kvm yta över deras olika siter. Med Shelfless idag kan du med andra ord skapa din logistikdröm!

Besök Shelfless

Shelfless Borås ❤️ e-motions

Shelfless, med rötterna i Habo har sedan e-motions satsning på e-handeln varit en strategiskt viktig partner. I såväl vår som deras resa, har vi tillsammans genomfört diverse projekt på olika adresser och det är alltid lika spännande när våra team får chansen att slå våra kloka huvuden ihop. 

I Borås finns en av deras siter där en stor volym e-handelsordrar hanteras dagligen. I vårt senaste projekt har e-motions fått äran att installera två automatiska paketsorteringar med hjälp av våra DWS. Vi har under hösten säkerställt att kundens eget WMS kommunicerar med hårdvaran och kan däremellan skicka, och hämta data. 
 
Som ett led i att framstå som professionell gäller det att ha koll på sin verksamhet. Tar du dessutom över ansvaret för kundtjänst och hanterar ärenden direkt med din kunds kund vill man briljera. Det är få privatpersoner som inte upplevt när en försändelse försvinner längs vägen. Då uppstår det ofta ett “blame-game” mellan speditör och logistiker kring vem som bär ansvaret och vart försändelsen försvunnit.  
 
Att kunna meddela kundens kund det fullständiga händelseförloppet kopplat till deras order kring datapunkter så som: passering i DWS, vikt på kollit, fotografi av paketet, tidsstämpel som visar när paketet packades samt när det lämnade lagret friskriver ansvaret och upplevs som proffsigt.

 • DreamLogistics Borås
 • DreamLogistics och e-motions
 • DreamLogistics Borås | e-motions
 • DreamLogistics
 • DreamLogistics och e-motions Europe
 • DreamLogistics Borås e-motions

Automation i anläggning

Kontakt

Har du automation i tankarna och nyfiken på hur det skulle se ut för er? Kontakta mig så tar vi ett förutsättningslöst möte.

Key Account Manager

Jeff Ström

Kundcase

Se fler referenser

Lyssna inte på oss, lyssna på våra kunder. Vi har hjälpt flera e-handlare och 3PL:are med deras anläggningar.

Referenser
 • Almroths grundades 1930 i Norrköping och började som transport- och flyttfirma. Idag är de ett brett logistikföretag som idag är specialiserade inom spedition-, service-, lager- och transporttjänster. Något de blivit väldigt stora på de senaste åren är tredjepartslogistik för e-handlare.

 • Purefun Group är moderbolaget som äger en grupp av e-handlare som exempelvis Vuxen, BlushMe/WooMe, Kondomeriet, Doggie, Kalaslagret och DOG Revolution. De erbjuder allt inom fest, njutning och produkter för så väl människan som djuren.

 • Teknikproffset

  Teknikproffset tar dina teknikbehov till en nivå du inte visste fanns. De erbjuder hemelektronik och tillbehör i deras e-handel där de levererar till hela Norden.

 • Expresspack

  Expresspack Sweden AB är placerade i Borås och erbjuder tredjepartslogistik för de som önskar att outsourca sin lagerhantering. De jobbar idag med massor av e-handlare i flera olika branscher.

 • TURA Scandinavia

  TURA Scandinavia är en ledande distributör av konsumentelektronik. Utöver hemelektronik har de dessutom ett stort sortiment av professionella produkter inom foto, video och grafik.

 • Boxflow

  Boxflow är en svensk logistikleverantör som specialiserat sig på att hjälpa e-handlare att hantera sin logistik och bemanning. Företaget erbjuder en rad olika tjänster som inkluderar lagerhantering, plockning och packning av produkter, frakt och leverans, och även bemanningslösningar för att hjälpa e-handlare att hantera perioder av hög efterfrågan.

Vi finns här för Dig

Fyll i formuläret här nedan så hjälper vi dig vidare. Tack för att du kontaktar oss!