Referenser

E-logistik

e-logistik erbjuder sina kunder fullservice inom tredjepartslogistik. De har allt ifrån lagerhållning till fraktoptimering och kundsupport för e-handlare. Du hittar e-logistik i Götene där de funnits sen 2006.

Målet för e-logistik är att vara en ledande svensk 3PL-aktör för små till medelstora e-handelsföretag. De har dessutom visionen att växa internationellt. Vi hade äran att få vara med på deras automationsresa.

Besök e-logistik
Kundcase

Vår resa med e-logistik

E-logistik är den familjära och mycket erfarna tredjepartslogistikern ute på västgötaslätten. Tillsammans har vi under många år haft dialog kring diverse gemensamma case och branschens framtidsutsikter. 

För något år sedan valde de att investera i en automatisk paketsortering med hjälp av vår DWS. Som 3PL är ens upphandlade fraktavtal med de olika aktörerna något som varumärkesägare verkligen kan rida på när man outsourcar sin logistik. 
 
Genom regler uppsatta i e-motions WCS (e-web) har E-logistik alla möjligheter att själva ställa om sin sortering utefter behov. Behövs det sorteras på vikter eller känsligt gods? Ett knapptryck bort. Tillkommer eller bortfaller en speditör? Eller önskas det från speditörshåll att man i produktionen genomför finsorteringen för att undvika terminaltid? Ett knapptryck bort.

Automation i anläggning

Kontakt

Är du nyfiken på hur vi kan hjälpa din verksamhet? Ta kontakt med mig, Jeff redan idag.

Key Account Manager

Jeff Ström

Kundcase

Se fler referenser

Lyssna inte på oss, lyssna på våra kunder. Vi har hjälpt flera e-handlare och 3PL:are med deras anläggningar.

Referenser
 • Maxgamings lager

  Gänget i Upplands Väsby, Maxgaming erbjuder ett stort utbud av produkter för alla typer av gamers. Allt från stationära och bärbara datorer till spelkonsoler, datorspel och tillbehör. Allt du behöver för en maximal gamingupplevelse. De erbjuder också ett stort sortiment av spel. På Maxgaming hittar du en online-butik, ett dedikerat kundservice-team och ett fysiskt showroom samt butik i Upplands Väsby.

 • DreamLogistics och e-motions

  Shelfless skapar logistikflöden och lösningar för e-handlare och distributörer, nationellt och globalt. En sann 3PL-aktör med andra ord. Och vilken resa de har gjort. De startade lite smått 2006 och 2008 gick startskottet på riktigt.

 • Almroths grundades 1930 i Norrköping och började som transport- och flyttfirma. Idag är de ett brett logistikföretag som idag är specialiserade inom spedition-, service-, lager- och transporttjänster. Något de blivit väldigt stora på de senaste åren är tredjepartslogistik för e-handlare.

 • Purefun Group är moderbolaget som äger en grupp av e-handlare som exempelvis Vuxen, BlushMe/WooMe, Kondomeriet, Doggie, Kalaslagret och DOG Revolution. De erbjuder allt inom fest, njutning och produkter för så väl människan som djuren.

 • Teknikproffset

  Teknikproffset tar dina teknikbehov till en nivå du inte visste fanns. De erbjuder hemelektronik och tillbehör i deras e-handel där de levererar till hela Norden.

 • Expresspack

  Expresspack Sweden AB är placerade i Borås och erbjuder tredjepartslogistik för de som önskar att outsourca sin lagerhantering. De jobbar idag med massor av e-handlare i flera olika branscher.

Vi finns här för Dig

Fyll i formuläret här nedan så hjälper vi dig vidare. Tack för att du kontaktar oss!