Logistiklösning

Optimera din logistik för en framgångsrik e-handel. Vi på e-motions är vi stolta över att erbjuda omfattande logistiklösningar som tar din e-handelsverksamhet till nya höjder.

Vi hjälper dagligen varumärkesägare, 3PL:are och logistikkonsulter och stöttar dem i deras automationsresa. Med vår expertis och erfarenhet är vi dedikerade att hjälpa dig navigera genom logistikdjungeln och leverera resultaten som driver din verksamhet framåt.

Varför ska ni välja e-motions för er logistik?

1. Vi erbjuder helhetslösningar för lönsam tillväxt

Vår styrka ligger i att se helheten, hela värdekedjan i logistiken. Att välja en fullserviceleverantör av intralogistik som e-motions är som att förändra spelplanen. Vi integrerar flera olika moduler och system sömlöst för att skapa en helhetslösning som optimerar hela ditt logistikflöde. Med vårt stöd är din tillväxt både effektiv och lönsam.

Läs mer om helhetslösningar

2. Skalbara lösningar för plock, pack och sortering

Vi hjälper stora och små e-handlare att ta sina logistikprocesser till nästa nivå genom skalbara lösningar. Oavsett om du behöver hjälp med plockning, packning eller sortering, är varumärkesägare eller en 3PL e-handel så skräddarsyr vi moduler som passar exakt dina behov. Skalbarhet är vår specialitet, både i hårdvara och mjukvara.

Läs mer om våra plock, pack och sortering

3. Vi är din logistikkonsult

Logistik kan vara en komplex djungel, men du är inte ensam. Våra logistikkonsulter är här för att guida dig genom utmaningarna och hitta de bästa lösningarna för ditt företag. Med vår kunskap och expertis kan du navigera smidigt och fatta bra beslut. Behöver du en logistikkonsult? Tveka inte att kontakta oss redan idag.

Läs mer om logistikkonsult

4. Mjukvara som er nyckel till framgång

Vi älskar kombinationen av hårdvara och mjukvara. Att effektivisera hela orderprocessen, från placering till leverans, är vår målsättning. Mjukvaran är nyckeln till att optimera och automatisera dina logistikoperationer för maximal effektivitet. Vi integrerar mot de flesta större WMS & ERP-system som finns och kan snabbt komma i gång med integrationer mot nya system.

Läs mer om mjukvara

5. Smidiga serviceavtal och en närvarande eftermarknad

Vi värdesätter vårt partnerskap med dig långt efter att lösningen är implementerad. Våra förmånliga supportavtal säkerställer att din anläggning fungerar sömlöst. Dessutom kan vi sen hjälpa dig att utveckla och förbättra din befintliga anläggning för att möta framtida krav och utmaningar. Vi finns här för dig genom hela resan.

Läs mer om service och support

Lyssna inte på oss. Lyssna på dem.

Vi valde e-motions då vi kände att där fick vi den flexibilitet och lyhördheten som vi ville ha. Det är en partner som passar oss i vår tillväxtresa och som förstår våra behov!

Jenny Mitts, Chief Logistics Officer
HAYPP GROUP
Kundcase

Se alla våra referenser

Vi har hjälpt kunder stora som små, varumärkesägare och 3PL-aktörer med att hitta deras skräddarsydda logistiklösningar. Här kan du läsa mer om ett axplock av de kunder vi hjälpt.

Referenser
 • Snushjem Haypp | e-motions

  HAYPP är en koncern av olika bolag som har som mål att leda den globala transformationen att få rökare att välja mer hälsosamma alternativ. Ett exempel är det vita nikotinfria snusets frammarsch som alternativ till det klassiska tobaksnuset. De har nu tio e-handelsvarumärken och finns i hela sju länder.

 • 360 Logistics

  360 Logistics grundades 2017 av Gustav Jebsen och idag är de hela 25 anställda. De har 5000 kvm lageryta och 15 000 Autostore-lådor. 360 Logistics är en teknologidriven tredjepartslogistikleverantör (3PL) i Norge som fokuserar på näthandels- och retailbranschen.

 • DreamLogistics och e-motions

  Shelfless skapar logistikflöden och lösningar för e-handlare och distributörer, nationellt och globalt. En sann 3PL-aktör med andra ord. Och vilken resa de har gjort. De startade lite smått 2006 och 2008 gick startskottet på riktigt.

 • Maxgamings lager

  Gänget i Upplands Väsby, Maxgaming erbjuder ett stort utbud av produkter för alla typer av gamers. Allt från stationära och bärbara datorer till spelkonsoler, datorspel och tillbehör. Allt du behöver för en maximal gamingupplevelse. De erbjuder också ett stort sortiment av spel. På Maxgaming hittar du en online-butik, ett dedikerat kundservice-team och ett fysiskt showroom samt butik i Upplands Väsby.

 • Jordklok | e-motions

  Jordklok startade sin e-handel 2007 och hjälper oss konsumenter skapa en mer hållbar livsstil. Med deras e-handel erbjuder de ett brett utbud av ekologiska livsmedel, hållbara hushållsartiklar och ekologiska hudvård- och skönhetsprodukter.

 • Purefun Group är moderbolaget som äger en grupp av e-handlare som exempelvis Vuxen, BlushMe/WooMe, Kondomeriet, Doggie, Kalaslagret och DOG Revolution. De erbjuder allt inom fest, njutning och produkter för så väl människan som djuren.

 • Almroths grundades 1930 i Norrköping och började som transport- och flyttfirma. Idag är de ett brett logistikföretag som idag är specialiserade inom spedition-, service-, lager- och transporttjänster. Något de blivit väldigt stora på de senaste åren är tredjepartslogistik för e-handlare.

 • Teknikproffset

  Teknikproffset tar dina teknikbehov till en nivå du inte visste fanns. De erbjuder hemelektronik och tillbehör i deras e-handel där de levererar till hela Norden.

 • Expresspack

  Expresspack Sweden AB är placerade i Borås och erbjuder tredjepartslogistik för de som önskar att outsourca sin lagerhantering. De jobbar idag med massor av e-handlare i flera olika branscher.

 • e-logistik erbjuder sina kunder fullservice inom tredjepartslogistik. De har allt ifrån lagerhållning till fraktoptimering och kundsupport för e-handlare. Du hittar e-logistik i Götene där de funnits sen 2006.

 • Lundeby är en familj som startade med olika affärsidéer så tidigt som 1934 med lantbruk, sågverk och andra verksamheter. Efter andra världskriget blev det en helt annan riktning och de riktade in sig på bokbinderi. Ett företag som sen växt oerhört.

 • Boxflow

  Boxflow är en svensk logistikleverantör som specialiserat sig på att hjälpa e-handlare att hantera sin logistik och bemanning. Företaget erbjuder en rad olika tjänster som inkluderar lagerhantering, plockning och packning av produkter, frakt och leverans, och även bemanningslösningar för att hjälpa e-handlare att hantera perioder av hög efterfrågan.

 • TURA Scandinavia

  TURA Scandinavia är en ledande distributör av konsumentelektronik. Utöver hemelektronik har de dessutom ett stort sortiment av professionella produkter inom foto, video och grafik.

Kontakt

Kontakta oss om du har några frågor eller funderingar. Vi finns här för att hitta en logistiklösning för just din verksamhet. Välkommen till oss!

Key Account Manager

Jeff Ström

Läs mer om logistiklösningar och e-handel

Vi älskar e-handel och logistik. Här samlar vi nyheter, insikter och trender för dig som jobbar med e-handel, lager och allt där i mellan. Enjoy!

Insight

Vi finns här för Dig

Fyll i formuläret här nedan så hjälper vi dig vidare. Tack för att du kontaktar oss!